BLOG


Aveti nevoie de idei sau doriti sa aflati mai multe despre o anumita caracteristica a ferestrelor sau usilor termopan ? Blogul nostru a fost creat si pentru a oferi lamuriri si date legate de domeniul tamplariei PVC. Pentru clientii si utilizatorii site-ului nostru, publicam informatii interesante legate de geamuri termopan si derivate. Speram sa furnizam un continut util care sa raspunda la intrebarile din acest segment de activitate, cele mai optime modalitati si cele mai bune produse care trebuiesc folosite, la ce sa fii atent, si multe altele. Daca aveti o sugestie, sau intrebari pentru un subiect pe care ati dori sa il abordam, va rugam sa ni-l transmiteti contactand compania noastra - PLASTALFALINE.

Merita investitia in termopane cu trei straturi de sticla sau sunt de ajuns doua ? Atunci cand se gandesc sa isi inlocuiasca ferestrele, fie ca sunt termopane de exterior sau interior, multe persoane isi pun aceasta intrebare.

Mai devreme sau mai tarziu, toti vom trebui sa ne schimbam ferestrele, fie ca sunt ferestre moderne, fie ca sunt traditionale sau vechi. Insa, inainte de a va inlocui ferestrele, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti.

Se ne intelegem din start, usile din PVC sunt atat sigure, durabile si elegante, cat si rentabile. Iata cateva motive pentru a dota proprietatea pe care locuiti cu usi termopan.

Ferestrele, usile, condensul, mucegaiul, peretii, izolatia - sunt toate lucruri care trebuie luate in considerare. Mucegaiul si condensul afecteaza casele noi la fel de mult ca si pe cele vechi.

In Romania, pe perioada verii, temperaturile sunt ridicate, si mai ales atunci cand bate soarele, in casa dumneavoastra va fi prea cald. Caldura depinde in mare masura de numarul de ferestre pe care il are imobilul dumneavoastra.

Care sunt beneficiile cheie ale adaugarii plasei de protectie impotriva tantarilor ? Cum ar fi daca ati putea sa va faceti casa mai sigura si mai confortabila cu o singura adaugare ? Cateva idei despre acest produs...

Geamurile cu tamplarie PVC cu finisaje autentice din lemn devin din ce in ce mai populare, pe masura ce se dezvolta cererea de ferestre atractive, dar si rentabile. Ca o idee generala despre tamplaria PVC de culoarea lemnului.

Contact PLASTALFALINE


Adresa Fabricii:

Sat Capatanesti, Nr. 69, Brosteni, Jud. Mehedinti, Cod Postal: 227075

Telefon:

0749 79 78 60

Email:

contact@plastalfaline.ro

WhatsApp:

+40749 79 78 60